Over mij

Mijn naam is Ilona Niessen, voedingscoach en auteur van het boek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond! met Kids'.

Na het succes van mijn boek heb ik besloten hier verder in te gaan en diverse cursussen samen te stellen over gezonde voeding. Voordeel is dat cursisten vragen over gezonde voeding, hun eigen situatie of het cursusmateriaal kunnen stellen via één van de besloten Facebookgroepen.

Ik ben moeder van twee meisjes, de oudste is 5 en de jongste 2 jaar en getrouwd met Wilco. Wij wilden als gezin altijd al gezonder eten, maar wisten niet precies hoe. In mijn familie komt diabetes type 2 en overgewicht voor. Na onderzoek blijkt dat ik 25% kans heb om ook diabetes type 2 te krijgen. Kort na de geboorte van onze tweede dochter hoorde ik dat suikers diabetes type 2 en overgewicht veroorzaken! Met een suikerbewuste leefstijl is de kans op het krijgen van diabetes type 2 minimaal.

Als gezin zijn we direct de suikerinname gaan minderen én hebben we een cursus gevolgd om dit eenvoudig te doen. Zodat het ook voor onze dochters leuk en lekker blijft. We leven nu echt suikerbewust en gezond!

Ik ben ervan overtuigd dat suikerbewust en gezonde leeftijl een positieve bijdrage geeft aan ons leven, nu en voor de toekomst! Ik heb mij hier verder in verdiept en mij in 2019 ontwikkeld tot voedingscoach. In april 2021 heb ik het diploma orthomoneculaire voedingsleer behaald.

Mijn kennis over suikerbewust eten en het aangaan van een gezonde leefstijl deel ik graag via suikerbewust.com. Maak kennis met gezonde voeding en ontvang de informatie via het medium dat bij je past!

Hartelijke groet,

Ilona Niessen